IbizaAtTheBeach

Ibiza At The beach #1

Met over de 14.000 bezoekers heeft de eerste editie van IBIZA. @ the BEACH alle verwachtingen overtroffen. Artistiek werd het onder een stralende zon en 100% Ibiza look & feel een topeditie met lovende reacties op zowat de hele line up. Praga Khan en Ghost als highlights op de Retro Stage en een fabelachtige live set van 2Fabiola die de tent en 6.000 uitzinnige feestvierders liet ontploffen. Op de Main Stage was het Sam Divine en Bruno from Ibiza die het mooie weer maakten en Krimson zelf die het feestje afsloot om middernacht. Ook de Bocca Stage was een ware voltreffer

Fluxx Eventing werd uitgekozen als partner voor de volledige productie inzake klank, licht, podia, ledwalls, SpecialFX (confetti, Co2, Flamejets), Rigging…

Meer foto’s volgen binnenkort.