Mobiel doolhof Fluxx

UNIEK

IN IEDERE VORM

Bouw een doolhof volledig naar uw stijl en wensen.

Mobiel doolhof Fluxx

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

JONG & OUD

Een perfecte attractie voor de hele familie!

Modulair

Ons doolhof is niet alleen 100% mobiel, hij is ook volledig modulair en aanpasbaar naar uw wensen! Wij plaatsen een doolhof volledig op maat van uw locatie.

SNEL, EN EFFECIENT!

Geen gedoe maar actie! Wij bouwen een doolhof al vanaf 2,5 u op. Met ons uniek Click-n-safe systeem garanderen we een stevige constructie. Zonder enige verankering in de grond!

Uitbreidingen

Ons doolhof is meer dan alleen maar wat gangen. Diverse activiteiten en thema-inkledingen zijn mogelijk. Vraag naar ons aanbod!

Een MOBIEL DOOLHOF! Aan de hand van modulaire panelen ontwerpen we een doolhof naar uw wensen. Wedden dat dit de eye-catcher wordt op uw evenement?

Naast enkele basisopstellingen startende vanaf 100m² kunnen we voor u een doolhof op maat uittekenen. In het doolhof kunnen speelvlakken voorzien worden of open vlaktes voor optredens en randanimaties.

Een houten doolhof heeft op zich al een natuurlijke uitstraling en charme. Maar ook in decoratie en inkleding reiken de mogelijkheden tot in het oneindige! Thema’s zoals halloween, piraten, winter, jungle kunnen door ons worden uitegewerkt in het doolhof.

400

verzekerd doorhofplezier!

+8000

mensen verdwaalden reeds in ons doolhof!

13832kg

hout & aluminium zorgen voor een sterke en solide constructie.

6200

handelingen waren nodig voor de realisatie van het doolhof!