Als het nu om een bedrijfsevenement, een productlancering, een huwelijksfeest, een beurs, een tuinfeest of om het even welk evenement gaat die de nodige zorg en aandacht verdient met z'n eigen unieke uitstraling en karakter, dan bent u bij Fluxx aan het goede adres!

 • Behoefte-analyse

  Via een verkennend gesprek bekijken we de mogelijkheden, opties en behoeften per opdracht. Een maximale impact via een origineel concept is waar wij naar streven!

 • De voorbereiding

  Transparante communicatie, één van onze belangrijkste peilers tijdens de voorbereiding van uw event. U wordt op regelmatige basis gebrieft met de huidige stand van zaken. Tussentijdse besprekingen worden ingepland om het concept bij te sturen waar nodig.

 • De productie

  Tijdens het evenement wordt alles op de voet gevolgd via een duidelijk en overzichtelijk draaiboek. Door samen te werken met ervaren partners in de sector, wordt geen detail over het hoofd gezien.

 • Nazorg

  Bij afloop van het evenement kunt U als klant ten volle nagenieten van alle gebeurtenissen. De logistieke en administratieve afhandeling wordt volledig opgevolgd.