Kidsdisco

Interactief

>< 1 UUR

Niets toffer dan een echte kinderdisco om het feest te doen slagen! Onder professionele begeleiding dansen de kids mee op de tofste hits van vroeger en nu.
Van 20 tot 500 kinderen of zelfs meer, geen party is te klein om het dak er af te laten gaan. Met onze aangepaste klank&licht set volgens uw budget en verwachtingen is het gegarandeerd feest!

Interactief

= 1 UUR (Festivalformule)

Stilte… Buiten de juichende menigte gerekend die zich voor het podium verzameld hebben voor een uur vol dansplezier!
Onze Dj stormt het podium op, en vanaf de eerste noot zit de sfeer direct goed! Onder begeleiding van professionele animatoren zijn we vertrokken voor een uur vol dolle dansjes en echte festivalhits met de nodige gadgets!

Het festivalpakket is voor organisatoren die meerdere optredens of shows gepland hebben op het podium. Klank en licht wordt voorzien door de organisator zelf en voldoet aan onze technische fiche.

Fuif

Zonder begeleiding

U wenst een leuke party te organiseren van meer dan 1 uur, maar heeft geen nood aan begeleiding tijdens het dansen? Dan is het fuifpakket gegarandeerd wat u zoekt!

Onze Dj speelt de hits van het moment aangepast aan de leeftijdsgroep van het publiek. Daarnaast kan u kiezen tussen één van onze standaard klank&licht pakketten, of stellen we er samen met u eentje op maat samen.

© Copyright | Fluxx - Eventing - Kinderanimatie | 2019